Inredning

Vi har design och inredning från välkända varumärken.

Inredning är en spegling av din personlighet.

Inred trädgården på samma sätt som när du inreder ett rum. För trädgården är en förlängning av ditt hus. Ett rum som råkar finnas utomhus. En trivsam miljö byggs av en rad komponenter.

Du måste börja med de mest grundläggande: Rymd, ljus, färg, struktur och material. De samverkar i finstämda kombinationer. Titta på omgivningarna till att börja med. Husets stil och platsens karaktär måste vara i samklang med din trädgård. Terraser, gräsmattor, träd, häckar och rabatter utgör en helhet tillsammans med allt från möbler, krukor, skulpturer, spaljéer, belysning, gångar, kantsten, hägn, trappor, himmel, trädkronor, passager, blickfång, utsikt och fond till grindar, pergolor och valvbågar. Försök att se vad som är unikt med din trädgård och bygg vidare på det.

Romantisk inredning

Kanske är just denna inredningsstil så populär för att den är klassisk och tidlös. Gillar du också den romantiska stilen på lantlig inredning? Kom in och se vilket urval vi har som kan passa just dig. 

Trädgårdsinreding

Varför bara inreda inomhus när man med enkla saker kan möblera och dekorera sin trädgård eller balkong? Vi brinner för att alla ska trivas i trädgården och har ett extra stort hjärta för småfåglar och insekter. Låt dig inspireras av vårt urval av trädgårdsinredning.trycket av natur med frikostigt självsådda perenner.

Säsongsbetonad inredning

Visst är det mysigt att ta en kopp kaffe eller the och gå ut på balkongen och sätta sig en stund? Vi vet hur du med enkla knep gör balkongen lite finare genom att komma in till oss och se vilken säsongsbetonad inredningsdetalj eller växt som skulle passa ditt hem bäst.