Uteväxter

Har du en drömträdgård som en bild i ditt huvud men inte kunskapen hur den ska bli till?

Vi utvecklar vårt sortiment varje år och hoppas att du ska finna det du söker hos oss. Här finner du buskar, träd, perenner, rosor samt jord de redskap du behöver för att jobba i din trädgård. Det vi inte har hemma för stunden kan vi oftast beställa hem.

Med våra många år i trädgårdsbranchen har vi byggt upp ett starkt kontaktnät och väljer alltid växter och produkter med hög kvalité.

Buskar och Träd

Buskar och träd skapar höjd och dynamik i trädgården. De är att betrakta som rummets möbler.

Vi reser till ett flertal platser runtom i Europa för att välja ut de bästa växterna i form och hållbarhet.

Rosor

Gillar du rosor har du kommit rätt. Vårt breda sortiment på rosor gör att du kan skapa en romantisk rosrabatt som imponerar på de flesta. Rosor i trädgården är kronan på verket och brukar kallas för trädgårdens drottningar.

Hos oss finner du busk- och klätterrosor av alla de slag.

Perenner

Perenner är är som en mustig gryta full av olika färger och ger trädgården liv under hela säsongen. De är

Perenner kommer i massor av färger, blomningstider och höjder. Med rätt planering har du en trädgård som aldrig vilar och med marktäckare kan du göra trädgården nästan underhållsfri.

Perenner är en örtartad växt som blommar om från år till år.

Färdiga planteringar

Ett enkelt sätt att förgylla sin trädgård eller uteplats är att göra en fin plantering. Den är lätt att sköta och det går att kombinera växter i stort hur som helst.

Våra färdiga planteringar är väldigt uppskattade och vill du kombinera din egen så hjälper vi dig med val av växter och jord.

Redskap

För ett glädjefyllt arbete i trädgården är det viktigt att använda rätt verktyg. Här finner du redskap och bevattning från välkända tillverkare med hög kvalité. Krattor, spadar, räfsor, sekatörer, skottkärror är några av de trädgårdsredskap som du finner hos oss.

Vi använder själva de redskap vi säljer för att säkerställa dess hållbarhet och ergonomi.

Trädgårdsdesign

Vi kan hjälpa dig att förverkliga dina trädgårdsdrömmar från idé till en färdig trädgård.
Vi designar såväl nybyggen som en befintlig trädgård.

Wäxthusets trädgårdsdesigner hjälper dig att få en enkel, välskött och smart planerad trädgård. Vi ser till att utnyttja din trädgård till sin rätt, inga tråkiga ytor som lätt fylls med ogräs.

Med våra många år i trädgårdsbranchen har vi byggt upp ett starkt kontaktnät och väljer alltid växter och produkter med hög kvalité.

Låter detta intressant?

Tveka inte att kontakta oss för information om priser mm.

Ni når oss på

Tel. 0520  – 44 10 29

e-post info@waxthuset.nu

eller så tittar ni in i butiken!